Цеппелін Україна провела навчання для фахівців агропідприємств Кіровоградщини та Полтавщини

Стати профі: Цеппелін Україна навчає ефективно користуватися технікою

Служба новин 4 березня 2016 293 0

На сьогоднішній день на компаній-дилерів покладається відповідальна місія: вони мають не лише забезпечити агровиробників сільгосптехнікою, але й навчити правильно її експлуатувати та обслуговувати. Серед тих, хто взявся за виконання цієї місії – компанія «Цеппелін Україна» – офіційний дистриб’ютор техніки таких всесвітньовідомих брендів, як Massey Ferguson, Challenger, Fendt, Gregoire Besson та офіційний ексклюзивний дилер американської компанії Caterpillar.

«Цеппелін Україна» постійно проводить навчання серед операторів, сервісних інженерів та механіків тих господарств, де працює техніка вищеперерахованих брендів. Метою навчань є забезпечення їх базовими знаннями, ознайомлення з особливостями експлуатації техніки, а також підвищення професійного рівня.

Так, на базі Полтавського дилерського центру компанії «Цеппелін Україна» пройшли дводенні навчання для фахівців агропідприємств Полтавщини щодо експлуатації та обслуговування колісних тракторів марки Fendt 900 Vario, а на базі Кіровоградського дилерського центру організували курси для механізаторів з вивчення особливостей трактора Fendt 936.

Серед присутніх були як представники тих господарств, які нещодавно придбали трактор Fendt, так і ті, хто користується трактором даної марки уже кілька років поспіль.

Знати, щоб ефективно використовувати

На Кіровоградщині курси також були розраховані на два дні для двух груп, представники яких були з Новоукраїнського та Знам'янського районів. Півдня механізаторам розповідають про особливості конструкції трактора та його експлуатацію, роз'яснюють нюанси налаштувань. У другій половині занять кожен має можливість закріпити одержані знання безпосередньо на тракторі.

Як пояснив регіональний менеджер з продажу сільгосптехніки «Цеппелін Україна» Олег Дідовець, серед тракторів подібного класу трактор Fendt 936 зараз є найбільш високотехнологічним, тож має дуже багато різних налаштувань для роботи з різними сільгоспзнаряддями (сівалками, ґрунтообробними машинами). Навіть механізатори, які працюють на подібних тракторах більше двох років, багатьох налаштувань та особливостей управління не знають.

«Проведення навчання дозволить використовувати цю модель трактора максимально ефективно й уникнути проблем, які виникають через неналежне знання техніки. До того ж більш кваліфіковане управління трактором суттєво продовжує строк його служби, що дуже важливо для фермерських господарств. Результатом правильних налаштувань при використанні певного виду знаряддя також є зростання продуктивності праці механізатора та водночас суттєво економиться пальне», — говорить Олег Дідовець.

Представники агропідприємств підвищили свій професійний рівень завдяки курсам від «Цеппелін Україна»

Менеджер з продажу сільгосптехніки компанії «Цеппелін Україна» у Кіровоградській області Віталій Денисенко говорить, що всього за два роки з початку роботи філії компанії «Цеппелін» у Кіровоградській області, вона вже залучила до себе на обслуговування близько 30 господарств, які придбали в них техніку або переконалися в надійності сервісу саме в «Цеппелін Україна».

«Користувачів приваблює те, що на складах компанії не зустрінеш неякісних китайських замінників деталей. Там лише оригінальні деталі від світових лідерів виробництва техніки або якісні європейські аналоги», — говорить Віталій Денисенко.

Від провідних механіків — у маси

Навчання для фахівців агропідприємств пройшли і на базі Полтавського дилерського центру компанії «Цеппелін Україна». Тут заняття проводилися для груп до 15 осіб і стосувалися експлуатації та обслуговування колісних тракторів марки Fendt 900 Vario.

Оператори, сервісні інженери та механіки ознайомились з особливостями експлуатації техніки

«Зважаючи на те, що дана модель нещодавно оновлена, навчання щодо введення його в експлуатацію проводимо вперше. Передбачене воно як для операторів, так і для інженерів, які контролюють процес догляду за технікою даного бренду. У ролі викладачів виступають наші провідні механіки, які свого часу проходили навчання безпосередньо на заводі з виробництва тракторів Fendt», — говорить регіональний представник компанії «Цеппелін Україна» в Полтавському, Сумському та Харківському регіонах Андрій Заставнюк.

Під час навчання були присутні не лише клієнти компанії «Цеппелін», а й ті, хто придбав трактор Fendt в іншого дистриб’ютора.

Дводенні навчання на базі Полтавського дилерського центру компанії «Цепелін Україна»

Про ази введення в експлуатацію колісних тракторів Fendt 900 Vario, технічні характеристики та можливі неполадки і кроки для їх усунення розповів аграріям механік компанії «Цеппелін» Василь Мельник, який працює у компанії уже 10 років і проводить навчання фактично по всіх видах техніки усіх представлених компанією «Цеппелін» брендів.

«Оновлена модель трактора Fendt 900 Vario досить насичена та має багато налаштувань, тому ми надаємо операторам базові знання щодо вводу в експлуатацію цього трактора, а вже в полі переходимо від теорії до практики й забезпечуємо поглиблений курс знань індивідуально для кожного оператора», – розповідає Василь Мельник.

Сертифікати про проходження курсу

Наприкінці занять кожен учасник навчального процесу склав залік і отримав сертифікат про те, що пройшов курс, який забезпечує допуск до роботи на даній техніці.

Плани

Проведення таких курсів, за словами представників компанії, має стати постійним. Їх планують влаштовувати для користувачів усього переліку техніки, який реалізує «Цеппелін Україна». Тобто будуть окремі курси для комбайнерів, операторів самохідних обприскувачів тощо. У кожному регіоні раз на рік для певного виду техніки влаштовуватимуть подібні курси.

Крім того, восени цього року «Цеппелін Україна» має в планах продемонструвати агровиробникам Полтавщини оновлену тисячну модель трактора Fendt.

«У тракторах преміум-класу вказаної марки ми вбачаємо велику перспективу. Вже цього року компанією «Цеппелін Україна» підписані контракти з сільгоспвиробниками у Полтавській, Сумській та Чернігівській областях на їх придбання», — говорить Андрій Заставнюк.

Андрій Заставнюк, регіональний представник компанії «Цепелін Україна» в Полтавському, Сумському і Харківському регіонах

Стратегія компанії «Цеппелін Україна» полягає в тому, щоб створити найбільш привабливий клімат для співпраці з клієнтами й бути максимально наближеною до них, а це значить постійно супроводжувати свого клієнта й максимально вирішувати всі виробничі моменти. Тому якщо після навчань в оператора в процесі роботи виникнуть питання – він може зателефонувати механікам компанії «Цеппелін» в будь-який зручний час і отримати консультацію з того чи іншого питання. Варто наголосити, що компанія не залишає свого клієнта сам на сам із покупкою і після купівлі техніки постійно супроводжує його, надаючи консультації, забезпечуючи сервісне обслуговування, а в разі необхідності й надаючи послуги з проведення професійного ремонту.

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою