Соняшникові поля чекають на АгроЕкспедиторів

АгроЕкспедиція «Соняшник 2016»: хто з нами в поля?

АгроЕкспедиція «Соняшник 2016» 28 липня 2016 185 0

Спека досягла свого апогею! Але наших агроекспедиторів це не лякає. Вони готові вирушати в поля, залишивши свої робочі місця в прохолодному офісі під кондиціонером. І все заради порції актуальної та цікавої інформації для читачів Kurkul.com.

Тож, соняшник повертає «голову» за сонцем, а команда агроекспедиторів вирушає цього разу на поля соняшника! Як і завжди нас супроводжуватимуть та надаватимуть підтримку провідні експерти галузі, серед яких представники компаній BASF, Лімагрейн, Väderstad та ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК».

Тож, шановні фермери, якщо ви готові продемонструвати на всю країну результати роботи своїх агрономів, готові ділитися секретом вирощування соняшника та дозволите команді АгроЕкспедиторів політати квадрокоптером над вашими полями, кличте у гості!

АгроЕкспедитори пакують валізи і розробляють маршрут руху АгроЕкспоМобіля. Хочете, аби завітали і до вас? Без проблем! Запросити у гості нас дуже просто: залиште коментар під цим матеріалом або напишіть нам в соціальній мережі Facebook. Чекаємо з нетерпінням. І до нових зустрічей! Обіцяємо, буде цікаво!

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою