Вітаємо з Днем закоханих!

Kurkul.com вітає із Днем закоханих і пропонує ідеї аграрних подарунків

Служба новин 14 лютого 2017 162 0

Мабуть, годі і шукати більших романтиків, ніж аграрії. Вони завжди красиво і від душі вміють розказати про любов до своєї праці та землі. Інколи їхні слова настільки щирі, що без перебільшення викликають сльози на очах.

Так відбувається через те, що агрономи та фермери завжди трішки закохані у свою роботу, адже знають: земля все відчуває і на почуття відповідає взаємністю та родючістю.

Але за купою роботи та клопотів під час підготовки до посівної хтось міг забути приготувати подарунок своїй коханій людині. Натхненні цим світлим святом ми вирішили поділитися з вами ідеями аграрних презентів. Якщо ви ще не встигли такий придбати — саме час скористатися нашими підказками!

З нагоди Дня усіх закоханих ми поспілкувалися із президентом Академії органічного садівництва «Ekogarden», власником органічного розсадника родини Лановенко Валентиною Лановенко, яка надсилає вітання усім українцям та ділиться своєю ідеєю оригінального подарунка.

«Оригінальний подарунок до такого свята — яблука з надписами про кохання. Оригінально, смачно та корисно) або ж можна подарувати дерево і навесні разом посадити, головне щоб все робилося разом, з енергією та душею. Адже кохана людина — це основа життя, яка дає сили та натхнення для всього», — поділилася своєю ідеєю Валентина.

Не менш цікавий подарунок пропонує зробити і агроном ПАФ «Україна» Валентина Халимончук з Полтавщини.

«Мені б хотілося подарувати або ж отримати у подарунок росточок жита чи пшениці, який щойно пробився з-під снігу і почав зеленіти. Росточок хлібного злаку, який тягнеться до сонця — на мою думку, дуже ніжний та оригінальний подарунок. А побажати в цей день я хотіла б миру, світла, щоб менше «штормило» економіку і нас разом з нею. Щоб у житті було більше стабільності, радості і кохання!», — говорить пані Валентина.

Ми ж, у свою чергу, радимо зазирнути на LatifundiMag, де зібрано безліч стильних аграрних штучок та подарунків. Зокрема, доволі пікантним та ексклюзивним презентом може стати «Куркульський календар» на 2017 рік, який точно здивує вашу половинку.

Окрім цього, дівчатам, які вже втомилися чекати від коханого тракториста чи агронома пропозицію руки і серця можна прийти на романтичну вечерю у ось такій футболці.

Такий прозорий натяк неможливо буде не помітити!

Також на LatifundiMag ви можете придбати стильний рюкзак, рушники чи щось інше на ваш смак.

Але подарунки — це не головне. І якщо ви не встигли підготувати сюрприз для вашої половинки, просто подаруйте їй теплий вечір у ваших обіймах. І ви точно не опинитеся у програші!

Kurkul.com ще раз вітає усіх закоханих і бажає вам, щоб це світле почуття завжди гріло вашу душу і дарувало відчуття окриленості!

Вікторія Сумченко, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus
Матеріали за темою