Канада виділить $3 млн фермерам на сході України

13 квітня 2016 114 0
Канада допоможе фермерам на сході України
snob.ruКанада допоможе фермерам на сході України

Канада допоможе фермерам на сході України, повідомляє «Агроправда».

Коли життєздатність домогосподарств, розташованих уздовж лінії конфлікту у східній Україні, значно погіршилася, допомога прийшла з боку уряду Канади.

Асигнування у розмірі $3 млн, отримані від уряду Канади, дозволять ФАО посилити і розширити заходи з реагування на надзвичайні ситуації і продовжти відновлену роботу у регіоні східної України.

За даними ФАО, за 2015 р. у три рази збільшилася кількість домогосподарств, сім'ї яких гостро потребують довгострокових рішень для організації невідкладної допомоги щодо захисту їх засобів до існування.

Допомога буде полягати у наданні предметів першої необхідності для ведення фермерського господарства, а також у забезпеченні технічного керівництва по реалізації продукції і організації спільних дій з боку фермерів.

Нова інтервенція, яка фінансується Канадою, буде безпосередньо спрямована на надання допомоги більш 14 тис. дрібних фермерських господарств. Райони, що знаходяться у зоні конфлікту, що триває, де рівень нестабільності залишається високим, будуть забезпечені фуражем і тваринами (птахи і кролики).

Овочевими та картопляними насінням будуть забезпечені ті райони, де уряд забезпечує порядок і безпеку, а також тут буде організовано навчання з укріплення фермерської співпраці.

Виконано за допомогою Disqus