Британія. Фермерів від кризи врятують молокомати

16 квітня 2016 71 0
У Великобританії фермери, які займаються виробництвом молока, планують пережити молочну кризу за допомогою молокоматів
Latifundist.comУ Великобританії фермери, які займаються виробництвом молока, планують пережити молочну кризу за допомогою молокоматів

У Великобританії фермери, які займаються виробництвом молока, планують пережити молочну кризу за допомогою молокоматів, повідомляє Dairynews.

Останнім часом торгові автомати з продажу сирого молока у країні переживають сплеск популярності. Фермери за допомогою молокоматів прагнуть виключити посередників з ланцюжка збуту продукції, роблячи ставку на продаж молока безпосередньо споживачеві через вендингові апарати.

Молочна промисловість Великобританії зараз переживає один з найскладніших криз, але все більше фермерів бачать у ситуації, що склалася, можливість обігнати конкурентів. Для цього розробляються різні схеми і створюються спільноти для торгівлі сільгосппродукцією. Молокомати дозволяють фермерам скорочувати виробничі витрати і витрати пов'язані з реалізацією продукції для отримання більшого прибутку.

В умовах падіння цін на молоко і зростання пропозиції на ринку виробники молока змушені шукати альтернативні ринки і способи реалізації продукції, вдаючись до автоматизованого продажу молока за допомогою вендинг-автоматів.

Виконано за допомогою Disqus