«Червона зірка» змінила назву

26 квітня 2016 95 0
ПАТ «Червона зірка» змінило свою назву
Червона зіркаПАТ «Червона зірка» змінило свою назву

ПАТ «Червона зірка» змінило свою назву, пише прес-служба компанії.

Під час загальних зборів акціонери підприємства одноголосно підтримали нову назву заводу «Ельворті» (Elvorti) — на честь засновників: англійських підприємців Роберта і Томаса Ельворті.

«По суті, перейменування — це повернення до історичної назви підприємства, яке свого часу було найбільшим виробником посівної техніки на території Європи. Зміна назви не пов’язана з так званим «законом про декомунізацію», адже рішення про повернення підприємству історичного імені було прийнято керівництвом підприємства ще у 2008 р.», — сказано у повідомленні.

Також додається, що саме тоді було затверджено план ребрендингу заводу, який поступово втілювався у життя. У рамках плану проводилась модернізація підприємства: впровадження нових технологій виробництва, заміна обладнання, переоблаштування виробничих площ тощо.

«Наступним кроком стало виведення на ринок принципово нових та модернізованих машин: широкозахватних посівних комплексів, сівалок точного висіву, культиваторів, обприскувачів – техніки, яка відповідає вимогам споживача і здатна конкурувати на світовому ринку сільгосптехніки. З 2013 р. підприємство почало використовувати подвійний логотип CHERVONA ZIRKA/ELVORTI для маркування своєї продукції. І ось, нарешті, сам завод-виробник повернув собі історичну назву «Ельворті», — зазначається у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus