Latifundimag та «АСТРА» оголошують конкурс до Великодня

28 квітня 2016 108 0
Аграрний конкурс до Великодня-2016
nastol.com.uaАграрний конкурс до Великодня-2016

Світле свято Великодня наближається. А для того, щоб цей день запам’ятався вам ще більше, Latifundimag та «Агробудівельний Альянс «АСТРА» оголошують конкурс. Вам знадобиться лише трохи вільного часу, натхнення, а для більшого успіху – хороша компанія.

Для участі у цьому «агрозмаганні» ви можете обрати один з найбільш «симпатичних» вам варіантів: розфарбувати пасхальні яйця агро-елементами, зробити композиції з пасок та яєць або ж підготувати інші конкурсні роботи на ваш розсуд, але на ту ж аграрну тематику.

Наприклад, ви можете зобразити логотип улюбленого бренду або улюблену модель трактора чи комбайна – Fendt, Challenger, Horsch, Manitou, логотип Latifundimag, Latifundist, Kurkul, Elevatorist.

Далі фотографуйте свої роботи і відправляйте на електронну адресу: easter.latifundist@gmail.com. У «Темі» обов'язково вказуємо «Великдень 2016».

Також в листі не забудьте вказати П.І.Б., повну адресу (з індексом) та номер мобільного телефону.

Важливо! Кількість виробів від одного учасника не обмежується! Тож ви можете надсилати для участі в конкурсі усі витвори своєї фантазії.

Конкурс стартує сьогодні, 28 квітня, і продовжуватиметься до 10 травня. Переможців ми визначимо шляхом голосування на Facebook АБА «Астра» і оголосимо 16 травня.

Автори найкращих конкурсних робіт обов’язково будуть нагороджені оригінальними призами від організаторів.

Ми чекаємо на ваші фото!

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою