В Україні падає оптова ціна на огірки

3 липня 2015 102 0
В Україні падає оптова ціна на огірки
Kurkul.comВ Україні падає оптова ціна на огірки

В Україні знижується оптова ціна на огірок, причому найбільше зниження фіксується в західних областях. Про це свідчить моніторинг цін на оптових ринках країни, пише «АПК-Інформ: овочі та фрукти».

Так, на львівському оптовому ринку «Шувар» ціна на огірок за тиждень знизилася вдвічі. Якщо в середині минулого тижня ця продукція надходила в продаж по 8-9 грн/кг, то вже сьогодні продавці готові відвантажувати огірок по 4-4,5 грн/кг.

На оптовому ринку «Дубово» (м.Хмельницький) сьогодні огірок пропонується по 5-8 грн/кг, що в середньому в 1,7 рази дешевше, ніж тижнем раніше. Для порівняння: в кінці минулого тижня огірок великим оптом в Хмельницькому пропонувався по 9-12 грн/кг.

Менш різко ціна на огірок знизилася на київському та херсонському оптових ринках. Так, якщо на ринку «Великі копані» (Херсонська обл.) Минулого тижня ціни на огірок формувалися в межах 6-7 грн/кг, то сьогодні ця продукція надходить у продаж за 4-5 грн/кг. В той же час, на київському ринку «Столичний» ціни на цю продукцію впали з 8-9 грн/кг до 5-6 грн/кг.

Найдорожчий огірок на сьогоднішній день у Дніпропетровську на оптовому ринку «Озерка». Тут продавці готові відпускати огірок не дешевше 6-7 грн/кг, однак і на цьому ринку ціна на дану продукцію за підсумками тижня знизилася на 25%. Для порівняння: минулого тижня огірок на цьому ринку у великому опті пропонувався по 8-9 грн/кг.

Виконано за допомогою Disqus