Bayer продовжить переговори щодо купівлі Монсанто

25 травня 2016 85 0
Bayer купить Монсанто?
Latifundist.comBayer купить Монсанто?

Компанія Bayer, пропозиція якої про придбання американського виробника насіння Monsanto вартістю $62 млрд раніше була відхилена, продовжить переговори по угоді, повідомляє Rambler, посилаючись на Bloomberg.

«Ми впевнені у тому, що можемо вирішити будь-які потенційні питання фінансування або нормативні питання, пов'язані з угодою», — сказав генеральний директор компанії Вернер Бауманн у своїй заяві.

Як раніше стало відомо, американський виробник насіння Monsanto відкинув пропозицію Bayer про покупку компанії за $62 млрд, вважаючи її недостатньою.

Monsanto бачить сенс у цій угоді і вважає, що вона отримає схвалення антимонопольних та інших регуляторів. Разом із тим у неї є впевненість у своєму плані подальшого розвитку як самостійної компанії, і вона думає, що акціонери заслуговують кращої пропозиції, відзначили джерела агентства Reuters.

Про появу неузгодженої пропозиції з боку Bayer стало відомо у ніч з 18 на 19 травня. Раніше не раз повідомлялося про зацікавленість Bayer, BASF і Monsanto у тій чи іншій комбінації за участю активів один одного.

Виконано за допомогою Disqus