У Рівному пройде форум із органічного виробництва

1 червня 2016 79 0
На Рівненщині розпочнеться рух за органічне майбутнє
Рівненська ОДАНа Рівненщині розпочнеться рух за органічне майбутнє

У Рівному 9 червня під пройде форум «Органічна Україна-2016», де фермери, влада та громадськість співпрацюватимуть, аби разом будувати в України органічне майбутнє, пише прес-служба Рівненської облдержадміністрації.

Нині Україна має приблизно 260 тис. га органічно сертифікованих сільськогосподарських угідь, на яких щороку вирощують понад 500 тис. т органічної продукції. Разом із тим, існує низка різних проблем, які потрібно вирішити малим та середнім підприємствам, щоб їх бізнес був прибутковим і міг зростати.

«В Європейському Союзі попит на органічну продукцію перевищує пропозицію. А це відкриває для українських виробників важливі експортні можливості. Ідея органічного землеробства — повністю відмовитися від ГМО, антибіотиків, хімікатів та міндобрив!», — сказано у повідомленні.

Також додається, що комунікативним майданчиком для всіх причетних до розвитку органічного виробництва на Рівненщині стане форум «Органічна Україна-2016».

«Захід проходитиме за підтримки ЄБРР, громадської спілки «Органічна Україна» та Рівненської ОДА», — зазначається у повідомленні.

  • Дата – 9 червня 2016 р.

  • Місце проведення – м. Рівне, Національний університет водного господарства і природокористування.

  • Початок – 9.00.

  • Контактний телефон – +380 67 171 75 77.

Виконано за допомогою Disqus