На Хмельниччині обікрали фермерське господарство

8 червня 2016 108 0
Зловмисники вкрали двох биків
shepetivka.com.uaЗловмисники вкрали двох биків

Працівники поліції затримали чотирьох зловмисників, які причетні до викрадення худоби на Старосинявщині (Хмельницька область), повідомляє Хмельницький.

Злодіїв затримали на «на гарячому» під час крадіжки двох биків, масою понад 600 кілограмів кожен. Худобу намагались викрасти з фермерського господарства «Велес-Агро М», що в селі Подоляни Хмельницької області. Крадіїв було четверо — двоє місцевих мешканців та двоє хмельничан.

«Чоловіки кілька разів приїжджали до фермерського господарства на автомобілі марки «BMW», де заздалегідь планували місце та спосіб крадіжки. У ніч крадіжки чоловіки зустрілися, один із них залишився в автомобілі марки «ЗИЛ», а інші пішли до приміщення ферми, звідки безперешкодно, шляхом вільного доступу, вивели двох биків. Чоловіки провели бичків через поля до автомобіля марки «ЗИЛ», який стояв за селом. Погрузивши худобу, поїхали в напрямку міста Хмельницький. Через деякий час зловмисників затримали працівниками УКП в Хмельницькому», — розповів т.в.о. начальника Старосинявського відділення поліції Василь Шкіндюк.

Наразі працівники поліції перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших злочинів.

Виконано за допомогою Disqus