В чотирьох областях відбувся демо-показ комбайна TORUM 750

4 серпня 2016 99 0
Зернозбиральний комбайн TORUM 750 в роботі
traktorist.uaЗернозбиральний комбайн TORUM 750 в роботі

Серія демонстраційних показів зернозбирального комбайна TORUM 750 стартувала 1 липня і пройшла у чотирьох регіонах країни — в Запорізькій області, Дніпропетровщині, Полтавщині та Харківщині, повідомляє traktorist.ua.

Маршрут було складено таким чином, щоб у кожному господарстві, де проходив показ могли зібратись аграрії з кожного регіону, не витрачаючи багато часу на дорогу. Гості мали можливість подивитись на зернозбиральний комбайн TORUM 750 в роботі, оцінити його експлуатаційні характеристики і отримати необхідну й детальну інформацію від фахівців компанії.

«Можливості цього комбайна дозволили провести показове збирання врожаю практично не дивлячись на погодні умови, вкотре переконуючи, що машина чудово працює за будь-яких агроклімаційних умов. Висока засміченість поля, підвищена вологість, м’який ґрунт, низькостеблева культура чи навпаки висока соломистість, хліб, що поліг, чи перестояв, — всі ці умови, за яких проводились польові демонстрації, зайвий раз підкреслили технічні переваги цієї машини», — прокоментував представник компанії Versatile Олексій Колотурський.

Сьогодні у ФГ «Агромир» вже працює комбайн TORUM попередньої моделі. Роботою цієї машини тут задоволені, аля для якісного й швидкого збирання врожаю планують розширення парку техніки. Тому, за словами директора ФГ Володимира Мельника, господарство планує придбати нові комбайни, серед яких розглядають і TORUM 750.

На разі, у представництві Versatile повідомили, що вже заплановано наступний етап демонстраційних показів роторного комбайну на збиранні кукурудзи та сої, який почнеться наприкінці серпня. Більше інформації про наступні заходи за участі техніки Versatile можна дізнатись за телефонами: +38 067 249-25-94 або +38 044 596 55 28.

Виконано за допомогою Disqus