На Херсонщині провели демонстрацію сільгосптехніки місцевого виробництва

12 серпня 2016 97 0
У День поля на Херсонщині продемонстрували роботу сільськогосподарської техніки
khoda.gov.uaУ День поля на Херсонщині продемонстрували роботу сільськогосподарської техніки

На Херсонщині у День поля продемонстрували роботу сільськогосподарської техніки місцевого виробництва, повідомляє Тraktorist.ua, посилаючись на прес-службу Херсонської облдержадміністрації.

У рамках заходу керівництво ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» провело для всіх бажаючих День відкритих дверей на території заводу.

«Сьогодні завод дійсно працює, активно освоює європейський ринок сільськогосподарської техніки і не має наміру зупинятися на досягнутому», — зазначив голова правління ТОВ НВП «Херсонський машинобудівний завод» Олександр Олійник.

Для учасників заходу провели екскурсію заводом до складального цеху, виставкового та експериментального майданчиків, інструментального, ковально-пресового і заготівельно-зварювального цехів.

«Гостям були представлені комбайни, поливна, посівна, обприскувальна й розкидувальна техніка, жниварки для збору різних посівних культур і окремо показали процес виготовлення деталей сільськогосподарської техніки», — сказано у повідомленні.

Також додається, що після екскурсії заводом гості заходу вирушили на демонстраційно-технологічні випробування сільськогосподарської техніки у роботі, які проходили на живому полі Південно-Української філії УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого у с. Жовтневе.

«Там за допомогою спеціального комбайну серії «СКІФ» та іншої спеціальної техніки відбулось прибирання соняшнику з поля, подрібнення рослинних залишків, обробка ґрунту й новий посів зерен гороху», — сказано у повідомленні.

Також додається, що по завершенню демонстрації сільськогосподарської техніки учасники заходу оцінили ефективність її роботи у полі й поспілкувалися з сільгоспвиробниками, фермерами, дилерами, присутніми на Дні поля, про майбутні плани та співпрацю.

Виконано за допомогою Disqus