На Дніпропетровщині невідомі викрали фермера

28 серпня 2016 142 0
Протягом останніх трьох років господарство має неприємності
augustnews.ruПротягом останніх трьох років господарство має неприємності

Власника фермерського господарства «Зоря» в с. Варварівка Юр'ївського району Дніпропетровської області 64-річного Володимира Зоренко викрали невідомі в ніч з 17-го на 18-е серпня 2016 р., повідомляє «Антикор» з посиланням на «Лица».

Володимир Зоренко також є депутатом Юр'ївського міської ради від політичної партії «ВО «Батьківщина».

«О 22:00 Володимир поїхав перевірити роботу трактористів. Зараз роботи ведуться і в денний, і в нічний час, тому за ніч він їздить не один раз. Я спокійно лягла спати. О 00:30 мене розбудив син (він живе окремо) в супроводі міліціонерів. Син сказав, що татову машину знайшли на виїзді на трасу «Павлоград-Лозова», усі двері в машині відкриті, а біля машини — черевик», — розповіла дружина фермера Тетяна Зоренко.

Як випливає з даних Системи «Уoucontrol», ФГ «Зоря» працює 23 роки 7 місяців. В останні роки активно задіяна в судах і держвиконавчій службі.

«У нас протягом останніх трьох років неприємності. Ми позичали гроші, проте кредитор, отримавши повернення боргів, через суди намагається знову стягувати гроші за тими ж розписками. Харківська область, Юр'ївка, Дніпропетровськ. Суди тривають, тривають і тривають. Десь ми виграємо, десь — він», — підтвердила Тетяна Зоренко.

За її словами, два роки тому на ФГ «Зоря» (код ЄДРПОУ 20273119) було здійснено рейдерський напад. Проте з того часу справа так і не зрушила з місця.

Володимир Зоренко

Юр’ївським відділенням поліції Павлоградського ОП ГУНП в Дніпропетровській області встановлюється місцезнаходження безвісти зниклого Зоренко Володимира Григоровича 1952 р. н., який 17.08.2016 р о 23:00 пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся. Усім, хто володіє інформацією про його місцезнаходження, прохання повідомити в Юр'ївський ОП Павлоградського ОП ГУНП в Дніпропетровській області за телефонами: (05635) 5-11-02; 5-19-00; (095) 473-68-92, «102» або будь-яким іншим зручним способом.

Виконано за допомогою Disqus