Аграрії повідомили подробиці всеукраїнського страйку

3 жовтня 2016 591 0
4 жовтня відбудеться попереджувальний Всеукраїнський страйк аграріїв
vchaspik.ua4 жовтня відбудеться попереджувальний Всеукраїнський страйк аграріїв

У Києві та в усіх регіонах України 4 жовтня відбудеться попереджувальний Всеукраїнський страйк аграріїв «Повернемо гроші селу – нагодуємо країну!».

Про це повідомляє на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook прес-служба Аграрної партії України.

«4 жовтня о 10.00 на площі Конституції перед Верховною Радою в Києві розпочнеться мітинг. Також у кожному обласному центрі на в’їзді до міста зберуться аграрії з сільськогосподарською технікою, виставленою вздовж доріг», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що серед вимог страйкарів:

  • відновлення системи оподаткування аграріїв, яка діяла до 2015 р.;

  • ухвалення законопроекту 3851-1 «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо захисту прав платників податку на додану вартість, у тому числі сільгоспвиробників» до кінця 2016 р.;

  • продовження мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення до того часу, поки не буде розроблено всього комплексу законодавчих актів, необхідних для завершення земельної реформи.

«Усі ці вимоги стосуються кожного українця. Адже вже завтра, через податковий грабунок галузі, що наповнює бюджет, ціни на основні соціальні продукти можуть зрости на 40%», — зазначив заступник голови Аграрної партії Денис Марчук.

Виконано за допомогою Disqus