Під час аграрного страйку спалахнув конфлікт між «Мрією» та «Профіт-контролем»

5 жовтня 2016 115 0
Аграрії вийшли з плакатами проти «Мрії»
Kurkul.comАграрії вийшли з плакатами проти «Мрії»

Представники середнього бізнесу використали Всеукраїнський страйк з метою фальсифікації фактів щодо конфлікту агрохолдингу «Мрія» та компанії «Профіт-Контроль». Таку інформацію сьогодні оприлюднило інтернет-видання «Стіна».

У повідомленні сказано, що учасники страйку скористалися можливістю і вийшли у натовп з плакатами, на яких звинувачували «Мрію» у рейдерстві. Натомість з трибуни мітингуючих під час акції протесту жоден представник аграрної спільноти таких виступів не робив.

До цього у ЗМІ вже з’являлася інформація щодо непростих стосунків цих двох компаній. До того ж з’ясувати хто правий, а хто винен «Мрія» та «Профіт-контроль» вже намагалися у судовому порядку.Як повідомляє latifundist.com між агрохолдингом «Мрія» та ТОВ «Профіт-контроль» наразі відбувається корпоративний конфлікт. За інформацією сайту, 1 липня 2016 року відбулося силове захоплення активів автотранспортного підприємства агрохолдингу «Мрія» у м. Хоростків Гусятинського району Тернопільської області.

«Їх основний інтерес — техніка. Її, на відміну від приміщень, можна переміщати і досить легко продати. Ще в жовтні 2014 року на вимогу кредиторів, які фінансували покупку цієї техніки, на неї було накладено арешт. Вся ця техніка знаходиться в заставі», — повідомив директор з юридичних питань агрохолдингу «Мрія» Сергій Ігнатовський.

За словами Сергія Ігнатовського, правоохоронці Гусятинського району не приховують відкриту підтримку рейдерів.

«Всі заяви, подані нами в райвідділ, до сих пір не розглянуті, зате проводяться активні слідчі дії за заявою «Профіт-контроль». Ми продублювали всі документи в обласне управління, їх реакція на те, що відбувається нейтральна, і наші заяви запущені в роботу відповідно до законодавства», — додав директор з юридичних питань агрохолдингу «Мрія».

Нагадаємо, вчора у Києві аграрії мітингували за прийняття законопроекту №3851-1, який повертає спеціальний режим ПДВ для сільськогосподарських виробників та за продовження мораторію на продаж земель. За попередньою інформацією під стінами парламенту зібралось близько 20 тисяч мітингувальників.

Виконано за допомогою Disqus