Львівщина і Канада налагодять співпрацю у галузі овочівництва

17 листопада 2016 101 0
Представники Львівської області і Канади домовилися про співпрацю у агросекторі
loda.gov.uaПредставники Львівської області і Канади домовилися про співпрацю у агросекторі

Представники Львівської області і Канади домовилися продовжити існуючий проект створення молочних кооперативів на Львівщині та налагодити співпрацю в галузі овочівництва.

Таке рішення було прийнято під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки, першого заступника голови облради Парасковії Дворянин з Надзвичайним і Повноважним Послом Канади в Україні Романом Ващуком, пише прес-служба Львівської облдержадміністрації.

«Під час розмови також йшлось про сприяння виходу регіональних товарів на ринки Канади. Зокрема, Львівщина заручилась підтримкою Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні. Для цього йому нададуть усю необхідну інформацію про підприємства області, котрі готові і мають бажання вийти на канадські ринки», — йдеться у повідомленні.

Також додається, що у контексті співпраці реальних секторів економіки обговорили й можливість створення українсько-канадської бізнес-асоціації, а також навчання українських підприємців технічним регламентам, сертифікації, щоб вони розуміли як це працює на західному ринку і як це можна використовувати.

«ЛОДА підготує свої пропозиції до компаній Канади, які зацікавлені у виході на європейські ринки», — додав Олег Синютка.

Виконано за допомогою Disqus