Massey Ferguson 7624 тепер доступний для аграріїв України

20 листопада 2016 43 0
Раніше Massey Ferguson 7624 був недоступний сільгоспвиробникам в Україні
Traktorist.uaРаніше Massey Ferguson 7624 був недоступний сільгоспвиробникам в Україні

В українські поля відтепер може заїхати трактор Massey Ferguson 7624. Залежно від моделі його потужність складає 140-240 к. с., повідомляє Тraktorist.ua.

Раніше Massey Ferguson 7624 був недоступний сільгоспвиробникам в Україні.

«Ця модель покриває той сегмент, якого нам, мабуть, не вистачало, щоб цілком задовольнити потреби і попит українських аграріїв. З введенням нової лінійки тракторів Massey Ferguson, я не можу назвати жодну категорію підприємств, для якої ми б не змогли знайти і підібрати модель. Від фермера з 100 га землі до агрохолдинга із зембанком у сотні тисяч гектар завжди є робота для невеликих машин, наприклад таких як Massey Ferguson 5450. З приходом даної моделі ми в Massey Ferguson задовольнимо всі запити сільгоспвиробників. У багатьох підприємств є агрегати для даної потужності і тепер ми раді запропонувати трактор для них», — говорить директор з маркетингу AGCO у Східній Європі Антон Костирко.

Двигун AGCO POWER Stage 2 оснащений сучасною електронною системою контролю подачі палива і є одним з найекономічніших дизельних двигунів. Удосконалена трансмісія Dyna 6 пропонує автоматичну зміну передач в залежності від навантаження в кожному з чотирьох діапазонів. Це дозволяє оптимально використовувати потужність двигуна на будь-яких роботах та польових умовах. Перемикання передач здійснюється не використовуючи педалі зчеплення.

Двигун AGCO POWER Stage 2 з паливною системою Common Rail і 4 клапанами на циліндр не має рівних в забезпеченні оптимальної потужності, при цьому він оснащений турбонаддувом і проміжним охолоджувачем.

Антон Костирко також відзначив, що кілька років тому аграрії ставили за мету придбати трактор 300+, навіть розуміючи, що не зможуть використати всю потужність машини на своїх полях і не мають причіпної техніки під придбану модель. Зараз підхід змінився.

«Я пишаюся тим, що наші сільгоспвиробники дуже свідомо та технологічно почали ставитися до вибору свого машинного парку і все більше купують техніку у сегменті 100-240 к. с., розуміючи, який тип машин потрібен для їхніх площ. Ми ж не можемо бути осторонь і намагаємося задовольнити потреби кожного аграрія, адже любимо своїх клієнтів», — розповідає Антон Костирко.

Виконано за допомогою Disqus