New Holland і Dinamica Generale оголосили про партнерство

21 листопада 2016 58 0
Dinamica Generale та New Holland Agriculture впроваджують інновації
Dinamica GeneraleDinamica Generale та New Holland Agriculture впроваджують інновації

На міжнародній виставці EIMA компанії Dinamica Generale і New Holland Agriculture оголосили про партнерство, метою якого є впровадження інновацій в агробізнес, повідомляє Тraktorist.ua.

Тепер кормозбиральні комбайни New Holland серії FR будуть обладнані інфрачервоним аналізатором (БІЧ) від Dinamica Generale.

З БІЧ аналізатором на борту кормозбиральний комбайн серії FR буде вимірювати основні показники зібраної сировини: суху речовину (відсоток вологості), крохмаль, сирий протеїн, клітковину (КДК і НДК), золу і сирий жир з точністю ± 2%.

Градуювання необхідно щорічно оновлювати, а з системою БІЧ аналізу на борту це виконується віддалено через інтернет.

Всі дані, зібрані БІЧ аналізатором, легко передаються на комп'ютер на фермі за допомогою USB накопичувача, або через Wi-Fi чи GPS.

«Ми впевнені в тому, що використання БІЧ аналізатора значно поліпшить щоденну роботу фермера. Сьогодні застосування інфрачервоних технологій набуває все більшого значення, в зв'язку з високою вартістю кормів і ВРХ. Наші БІЧ сенсори вимірюють відсоток вологості та інші параметри з чудовою точністю ± 2% в режимі реального часу під час збору врожаю», — каже генеральний директор Dinamica Generale Андреа Гіральд.

Для довідки: Dinamica Generale розробляє і виробляє тензодатчики, вагові термінали, програмне забезпечення і БІЧ аналізатори для застосування в сільському господарстві. Відома як лідер в області розробки інфрачервоних технологій вже більше 14 років, Dinamica Generale вважається піонером на ринку.

Виконано за допомогою Disqus