На Запоріжжі відновили право на розпаювання земель працівників кінного заводу

22 листопада 2016 40 0
Для працівників  ДП «Запорізький кінний завод №86» відкрито шлях для реалізації свого права на земельні частки
o-nedvizhke.ruДля працівників ДП «Запорізький кінний завод №86» відкрито шлях для реалізації свого права на земельні частки

Для працівників ДП «Запорізький кінний завод №86» відкрито шлях для реалізації свого права на земельні частки (паї), пише прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

Читати по темі: Працівники філії ДП Конярство України перекрили трасу на Запоріжжі

Щодо земель на території Трудової сільської ради Новомиколаївського району загалом прийнято 51 наказ про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок на загальну площу 6046 га ТОВ «Сільськогосподарське підприємство із забезпечення інвалідів».

«По 31 земельній ділянці розроблені та погоджені проекти землеустрою щодо їх відведення, земельні ділянки зареєстровані в Державному земельному кадастрі (загальна площа цих земельних ділянок становить 3122,1339 га)», — сказано у повідомленні.

Також додається, що відносно цих земель головним управлінням Держгеокадастру в Запорізькій області прийнято накази про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та їх передачі у постійне користування ТОВ «Сільськогосподарське підприємство із забезпечення інвалідів».

«По 23 земельних ділянках ТОВ «Сільськогосподарське підприємство із забезпечення інвалідів» зареєструвало право постійного користування земельними ділянками в Державному реєстрі речових прав. Загальна площа цих ділянок становить 2451,8053 га», — сказано у повідомленні.

На сьогодні за бажанням ТОВ «Сільськогосподарське підприємство із забезпечення інвалідів» ГУ Держгеокадастру в Запорізькій області припинено право постійного користування по 23 земельних ділянках загальною площею 2451,8053 га та визнано такими, що втратили чинність, усі накази. Таким чином для працівників ДП «Запорізький кінний завод № 86» відкрито шлях для реалізації свого права на земельні частки (паї).

«За підсумками наради департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації доручено направити листи до Міністерства аграрної політики та продовольства України та ДП «Конярство України» з питання повернення статусу юридичної особи філії «Запорізький кінний завод № 86» ДП «Конярство України» з подальшою приватизацією підприємства, що в свою чергу дозволить його працівникам отримати свої паї», — підсумовується у повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus