BASF відкрила п’яту лінію з виробництва фунгіцидів

1 грудня 2016 101 0
Обсяги виробництва зростуть на 25%
BASFОбсяги виробництва зростуть на 25%

Компанія BASF відкрила нову, вже п’яту лінію з виробництва фунгіцидів на заводі агрохімікатів у м. Таррагона, Іспанія, йдеться у прес-релізі компанії.

Загальний обсяг інвестицій у розширення потужностей склав €21 млн, що дозволить збільшити обсяги виробництва на 25%.

«Нова лінія випускатиме фунгіциди для захисту зернових культур, фруктів та овочів. Препарати, створені на основі сучасних високоефективних діючих речовин, гарантуватимуть аграріям максимальну надійність у боротьбі з хворобами рослин, вирощуванні високоврожайних культур і таким чином сприятимуть подальшому сталому розвитку сільського господарства», — йдеться у повідомленні.

Загалом на виробничій ділянці виготовлятимуться понад 60 різних формуляцій, більшість з яких після пакування і маркування призначена на експорт на різні ринки по всьому світу.

На сьогодні до України з заводу в Таррагоні здійснюється постачання низки високоякісних препаратів BASF для захисту рослин, зокрема фунгіцидівдля захисту зернових і спеціальних культур, таких як Абакус®, Альтерно®, Адексар® СЕ Плюс, Капало®, Орвего®, Піктор® та ін. В залежності від попиту на ринку України, запуск лінії розширить можливості постачання у майбутньому.

«Ми дуже раді розширеннюпотужностей на заводі в Таррагоні. Це важливий крок у втіленні стратегії зростання бізнесу BASF. На цьому майданчику ми виготовляємо низку фунгіцидів, і відтепер маємонові можливостідля запуску продуктів, які тільки надходитимуть у виробництво. Нинішні інвестиції означають, що ми й надалі будемо допомагати аграріямотримувати здорові сходи та урожай в достатній кількості», – наголосив віце-президент з регіональних операцій та управління поставками Департаменту захисту рослин Андреас Хубер.

За останнє десятиліття це найбільша інвестиція на заводі в Таррагоні. Відтепер це третій у світі завод BASF з виробництва формуляцій, після Бразилії і Північної Америки, і найбільший у Європі.

«Розширення виробництва створює фундамент для задоволення попиту на фунгіциди навіть за стрімкого зростання ринку», – додала віце-президент і керівник заводу в м. Таррагона, голова з виробництва регіону Іберія (Іспанія та Португалія) Енн Берг.

Після відкриття виробничої ділянки на заводі з’явиться 30 нових робочих місць.

Виконано за допомогою Disqus