Стартує новий інформаційнний проект — ІнноАгро

7 грудня 2016 67 0
Latifundist.com разом із Kurkul.com запускає новий проект — ІнноАгро
latifundist.comLatifundist.com разом із Kurkul.com запускає новий проект — ІнноАгро

Видання Latifundist.com спільно з колегами з Kurkul.com і AgroPolit.com запускають всеукраїнський інформаційний проект про інновації в аграрній галузі під назвою «ІнноАгро».

На сьогодні багато сільгоспвиробників, як агрохолдингів, так і фермерських господарств, впроваджують інновації в свою повсякденну роботу, завдяки чому вдосконалюють виробництво, полегшують працю своїх співробітників, економлять чималі гроші і підвищують прибутки. Саме тому ми вирішили розповісти читачам більш детально про подібні нововведення.

Щомісяця ми будемо виїжджати на підприємство, де вже впроваджена і працює певна інновація, і розповідати про неї в своїх публікаціях від А до Я: навіщо вона була введена, скільки коштувала господарству, як працює і який економічний ефект приносить.

Основне завдання нашого проекту — допомогти українському агробізнесу дізнатися про новітні рішення і впровадити їх в своєму господарстві.

У нашому першому матеріалі ми розповімо про інноваційну діяльність одного з передових українських сільгоспвиробників — компанії «Кернел».

Якщо ваше господарство користується інноваціями і готове розповісти про них іншим, запрошуйте нас в гості, написавши на пошту: kyselova@latifundistmedia.com.

Якщо є будь-які питання або пропозиції щодо проекту, або знаєте господарства чиї інновації цікаві вам і вашим колегам, залишайте інформацію про них в коментарях до наших текстів. З радістю врахуємо всі ваші побажання!

Читати по темі: ИнноАгро: Локально-ленточное дифференцированное внесение удобрений

Виконано за допомогою Disqus