Комбайн New Holland FR Forage Cruiser оснастили сенсором NIR On Board

11 грудня 2016 27 0
Інформацію про урожай можна буде отримати під час збору врожаю
New HollandІнформацію про урожай можна буде отримати під час збору врожаю

Компанія New Holland Agriculture оголосила про підписання угоди про привілейоване партнерство з Dinamica Generale (DG), спеціалістом з систем зважування, електронних рішень та аналізаторів технології NIR для сільського господарства. Згідно з цією угодою компанія New Holland буде опціонально пропонувати систему NIR On Board на комбайнах FR Forage Cruiser.

Про це повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на прес-службу компанії.

З цією передовою сенсорною технологією клієнти матимуть змогу вимірювати та моніторити рівень вологості та поживних речовин культур в режимі реального часу під час збору врожаю з точністю ± 2%.

«Це рішення дозволить клієнтам New Holland отримувати максимально точну інформацію щодо складу їхнього врожаю, а також точне картографування кожного поля. Ця цінна інформація дозволить проводити відстеження і стане чудовою перевагою для тих клієнтів, які готують корм для своєї худоби або на продаж з допомогою кормороздавачів. Завдяки цим даним вони зможуть точно підлаштовувати раціон для годування худоби під рекомендації їхніх дієтологів. В результаті цього вони щодня годуватимуть свою худобу з послідовністю високоякісним кормом, що дуже важливо для худоби», — зазначає голова відділу виробництва товарів для збору врожаю компанії New Holland Agriculture Ларс Скйолдагер Соренсен.

Дані, які надаються системою NIR On Board, також є дуже цінними для біогазової індустрії, в якій використовується конкретний склад культур для чіткого налаштування процесу виробництва біогазу.

З системою NIR On Board комбайн FR Forage Cruiser зможе вимірювати основні параметри культур, такі як рівень вологості, кількість сирого протеїну, сирого жиру, крохмалю, нейтрально-детергентної клітковини (НДК), кислотно-детергентної клітковини (КДК) та попелу. Калібрування потрібно проводити кожного року, а з системою NIR On Board його можна провести віддалено через інтернет-з’єднання.

Дані, зібрані системою NIR On Board можна легко перенести на робочий комп’ютер через USB або через wi-fi чи GPS.

Система NIR On Board встановлюється на комбайн FR Forage Cruiser з повним пакетом сервісного обслуговування. Це гарантує клієнтам першокласну допомогу та післяпродажну підтримку від широкої мережі сервісних партнерів DG у більше, ніж 60 країнах по всьому світу. Головний офіс компанії знаходиться в Італії, а міжнародні офіси розташовані в США, Україні, Китаї та Індії.

Компанія DG займалася розробкою та виробництвом електронних рішень та сенсорів протягом 25 років і зараз є одним з найбільших виробників аналізаторів NIR та систем зважування для сільського господарства у світі. Компанія отримала визнання за високу якість продукції, інновації та досвід.

Виконано за допомогою Disqus