Розробка Väderstad отримала нагороду Agromek Awards 2016

16 грудня 2016 101 0
Система Seedeye Väderstad
agrozentr.ruСистема Seedeye Väderstad

Компанія Väderstad отримала нагороду Agromek Awards 2016 за новинку в номінації «Обладнання для польових робіт», повідомляє Тraktorist.ua з посиланням на agromek.com.

Компанія отримала нагороду за новий продукт – датчик Seedeye, завдяки якому фермер може визначити необхідну кількість висіву насіння на кв.м, відповідно немає необхідності здійснювати калібрування.

Комітет з нагородження приділив велике значення тому факту, що цей продукт значно полегшує роботу. Все, що потрібно – це просто ввести необхідну кількість висіву насіння на кв.м на панелі керування, таким чином, відпадає потреба проведення процедури калібрування.

Комітет бачить великий плюс також в тому, що сигнал попереджає оператора у випадку, якщо відбувається відхилення висіву від заданої норми по кількості, зокрема це стосується дорогих гібридів насіння.

Seedeye був одним з двох переможців Agromek Awards в номінації «Обладнання для польових робіт». Загалом на цю нагороду номінувалося 6 нових продуктів. Комітет фермерів та інші користувачі обґрунтовували своє рішення тим, який експонат має найбільше практичне значення.

Виконано за допомогою Disqus