Horsch представила унікальну сівалку

23 грудня 2016 75 0
Всі три моделі сівалок Maestro SW Dry будуть доступні у дилерів компанії, а ціна стартуватиме від $280,000.
no-tillfarmer.comВсі три моделі сівалок Maestro SW Dry будуть доступні у дилерів компанії, а ціна стартуватиме від $280,000.

Компанія Horsch створила сівалку, яка дозволяє не перейматися, що при використанні широкорядних приставок матеріал буде просипатися, повідомляє Traktorist.com.

За словами представників компанії, Maestro SW Dry — це перша в Північній Америці сівалка з бункерами для сухих добрив, яка через низький тиск гідравліки може висівати насіння та одночасно вносити два види сухих добрив.

Порівняно зі звичайними сівалками, цей агрегат може розвивати досить високу швидкість ходу і завдяки цьому швидкість сівби збільшується від 20% до 40%. Об’єм бункера для насіння становить 2920 л, а бункер для сухих добрив — 5 т.

Добриво можна вносити горизонтально на висоті від 5 до 12 см від борозни, а також можна вносити на глибину від 3,5 до 10 см нижче насіння. У двох відділеннях знаходяться сухі добрива, які для запобігання закупорки проходять по великим шлангам. У кожного шлангу на виході встановлений монітор з нержавіючої сталі, завдяки якому оператор одразу може зреагувати, якщо станеться закупорка.

Завдяки унікальному дизайну сівалки бункер для насіннєвого матеріалу та добрив розміщуються на візку і це ніяк не впливає на блоки рядів. Завдяки системі передачі ваги вона рівномірно розподіляється по всій робочій панелі. В компанії стверджують, що їхні дозатори для насіння з електричним приводом забезпечують найбільш точну ширину міжряддя.

«Цю сівалку можна придбати в трьох різних розмірах, проте на всіх візках сівалок встановлені шини широкого діаметру. Модель SW1630 шириною 12,2 м може висівати 16 рядів з міжряддям 76,2 см. Інша модель SW2420 теж шириною 12,2 м може висівати 24 ряди одночасно з міжряддям 76,2 см. Найширша модель SW2430 — 18,3 м може висівати 24 ряди з міжряддям 76,2 см», — сказаноу повідомленні.

Виконано за допомогою Disqus