McCormick презентувала нову серію «великих» тракторів

19 січня 2017 96 0
McCormick X8 VT Drive
agroinfo.comMcCormick X8 VT Drive

Компанія McCormick випустила нову серію потужних тракторів X8 VT Drive, повідомляє Traktorist.ua.

Нова лінійка представлена ​​трьома моделями потужністю 264 к.с., 286 к.с. і 310 к.с., при фактичній масі і масі з вантажем 10,8 і 18 т відповідно, Даний ряд моделей наступний рівень після серій McCormick X7 з моделями PS Drive і VT Drive, діапазон потужності яких становить 143-212 к.с.

Таким чином, нові моделі призначені для ресурсномістких операцій типу первинної обробки грунту і жнив, однак можуть ефективно використовуватися і для транспортування важко завантажених причепів, цистерн та розкидачів.

Нові трактори, як і моделі X7, оснащені двигунами FPT Betapower обсягом 6,7 літрів з функцією подвійного турбонаддува, використовують потужну безступінчату трансмісію (CVT) і комплектуються шинами 900/60 R42 для заднього моста.

Фронтальний навісний пристрій і ВВП, з'єднані з шасі з литої сталі, прекрасно доповнюють задній брус з потужністю тяги 12 т. Клієнтам надається можливість вибрати між установкою гідравліки з регульованою циркуляцією потужністю 157 л/хв і 212 л/хв з окремим насосом (115 л/хв), що забезпечує рульове управління і роботу інших систем.

Конструкція кабіни, запозичена у моделі Premiere версії Premium, відрізняється зручним розміщенням пульта управління, великого сенсорного екрану, золотників.

Додається, що комплексна система управління та функція рульового управління з великим передавальним значенням, що активується в разі потреби, дозволяють збалансувати рух трактора на поворотній смузі.

Виконано за допомогою Disqus