Grimme представила новий приймально-навантажувальний комплекс

29 січня 2017 23 0
Для більш зручного вивантаження елеватор має функцію повороту на 25 градусів
agroinfo.comДля більш зручного вивантаження елеватор має функцію повороту на 25 градусів

Компанія Grimme запустила виробництво нового приймально-навантажувального комплексу, потужність якого становить 62 к.с., а характерна конструкція дозволяє зменшити кількість сміття і домішок ще до транспортування врожаю, повідомляє Traktorist.ua.

Комплекс CleanLoader спроектований на базі приймального бункеру Grimme з функцією саморозвантаження і місткістю 21 куб. м. Комплекс оснащений двома вальцовими модулями, які забезпечують безперервний потік врожаю.

Перший модуль служить для інтенсивного грунтовідділення, другий модуль, в залежності від умов, може бути використаний як для грунтовідділення, так і для фракціонування.

За вальцовими модулями слідує стандартна двостороння інспекційна платформа з вбудованими транспортерами домішок. З платформи урожай по гілковому транспортеру подається на перевантажувальний елеватор, ширина якого становить 120 см.

Для більш зручного вивантаження елеватор має функцію повороту на 25 градусів (6,5 метрів), а перекриває довжина становить 7 метрів і дозволяє проводити перевантаження навіть над невеликими схилами.

Вигин у кінці перевантажувального елеватора, зменшує висоту падіння і забезпечує більш дбайливе перевантаження врожаю, скорочуючи ймовірність пошкоджень при ударі.

Новий комплекс оснащений сенсорним екраном Grimme's VC50, висувними перехресними конвеєрами і чотирма великими колесами на тандемній осі, які дозволяють мінімізувати тиск на грунт.

Виконано за допомогою Disqus