У Греції фермери заблокували тракторами національну автомагістраль

28 січня 2017 68 0
Фермери протестують проти збільшення урядом податків і соціальних внесків
ekathimerini.comФермери протестують проти збільшення урядом податків і соціальних внесків

У Греції фермери заблокували тракторами національну автомагістраль, що зв'язує Афіни та Салоніки, протестуючи проти збільшення урядом податків і соціальних внесків. Про це повідомляє «Європейська правда» з посиланням на Ekathimerini.

Протести фермерів змусили поліцію змінити напрямок руху в даному регіоні.

Фермери пригрозили заблокувати прикордонний перехід у Промахонасі, неподалік від болгарського кордону, як зробили це минулого року, що викликало серйозні проблеми для транспорту, а також спричинило напруженість в дипломатичних відносинах з Софією, якщо уряд не піде на поступки.

Фермери із міста Серрес намагалися підійти до кордону, але були зупинені поліцією в Сидирокастро. Члени профспілки мають зустрітися в кількох містах у центральній та північній Греції, щоб прийняти рішення про подальші дії.

Раніше повідомлялося, що у Греції фермери, обурені підвищенням податків, цін на газ та внесками на соціальне забезпечення, розпочали загальнонаціональні акції протесту. Як відомо, міжнародні кредитори Греції оголосили про відновлення фінансової допомоги для полегшення боргового тягара країни.

Виконано за допомогою Disqus