HTI Holding протестує електрокар Renault Kangoo ZE

8 лютого 2017 56 0
HTI Holding тестуватиме унікальний електрокар Kangoo ZE на території дії Першого національного аграрного кооперативу
kurkul.comHTI Holding тестуватиме унікальний електрокар Kangoo ZE на території дії Першого національного аграрного кооперативу

Перший аграрний інноваційний холдинг Human Transparency Innovations (HTI Holding) у рамках розробки платформи для взаємодії учасників Першого національного аграрного кооперативу проведе тест-драйв компактного електромобіля Renault Kangoo ZE.

Про це Latifundist.com дізнався в рамках презентації нових автомобілів компанією Renault.

Згідно з отриманою інформацією, HTI Holding тестуватиме унікальний електрокар Kangoo ZE на території дії Першого національного аграрного кооперативу (ПНАК).

Відзначимо, що ПНАК — перший кооператив, в Україні, який впроваджує в свою роботу інноваційні рішення: такі як автоматичні молокозбірники, систему електронних грошей і автозаправки, які планують впровадити в 2017 р.

«Ми шукаємо рішення для учасників кооперативу, щоб активізувати ті ресурси, які раніше не були задіяні. Завдяки впровадженню електрокарів можна буде знизити витрати на логістику в торгових операціях учасників і членів кооперативу. Впевнені, що за такими інструментами майбутнє», — зазначив керуючий партнер HTI Holding Олександр Матюшок.

Для довідки:

Renault Kangoo ZE — це електромобіль, який повинен отримати популярність як серед міського населення, так і для сільських територій. Конструктори Renault попрацювали не тільки над його дизайном, а й обладнали інноваційними системами, інтегрованими в бортовий комп'ютер. Наприклад, завдяки економетрії вдасться мінімізувати енерговитрати. А унікальна система клімат-контролю з опцією відкладеного запуску і додатковий дизельний обігрівач гарантують комфортну поїздку за любої погоди.

Виконано за допомогою Disqus