Оберіть кращі аграрні фото на виставці «Зернові технології 2017»

13 лютого 2017 88 0
Виставка «Зернові технології» відбудеться у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з 15 по 17 лютого
kurkul.comВиставка «Зернові технології» відбудеться у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з 15 по 17 лютого

Виставка «Зернові технології» стартує вже 15 лютого. Kurkul.com запрошує аграріїв приєднатися до цієї події та неодмінно завітати у гості – ми чекатимемо на вас у павільйоні № 1, стенд D342.

Під час АгроЕкспедицій у 2016 р. наші журналісти об’їхали Україну «вздовж і впоперек», познайомилися з різними людьми, професіоналами своєї аграрної справи. Тепер нам буде чим вас дивувати!

Під час виставки продемонструємо вражаючі фото, які були зроблені на ланах і фермах в різних куточках України. Впродовж двох днів, 15 і 16 лютого ви зможете проголосувати і обрати найкращі фотографії, а якщо пощастить – то ще й виграєте ці чудові світлини на аукціоні, який відбудеться 17 лютого.

Для стильних аграріїв підготував обновки Latifundimag — скоро сезон справжніх «куркульських футболок»! А для тих, хто ще не встиг придбати першу аграрну бізнес-гру «Latifundia» — зробити такий подарунок собі або друзям можна буде також на виставці.

Кульмінацією нашої насиченої програми на виставці «Зернові технології» стане церемонія нагородження «Село року». Приєднуйтесь, проголосуйте за найкраще село України на сайті SilskiyRevizor.com. А вже 17 лютого дізнайтесь одними з перших, яке ж село отримає гран-прі — 100 тис. грн на розвиток інфраструктури.

Нагадаємо, виставка «Зернові технології» відбудеться у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» з 15 по 17 лютого.

Будемо раді вас бачити! До зустрічі!

Людмила Лутицька, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus