Тарас Кутовий ініціює кадрові зміни в ДП «Укрспирт»

20 лютого 2017 211 0
Тарас Кутовий, міністр аграрної політики та продовольства України
Kurkul.comТарас Кутовий, міністр аграрної політики та продовольства України

Міністр аграрної політики та продовольства України Тарас Кутовий ініціює кадрові зміни в «Укрспирті». Деталі він виклав у своїй сторінці в Фейсбук. Вони стосуються результатів перевірки діяльності державної компанії, яка сьогодні є монополістом з виробництва спирту в Україні, пише AgroPolit.com.

«Отримав проміжні результати від департаменту аудиту міністерства щодо перевірки діяльності ДП «Укрспирт». Рекомендував керівнику відсторонити від виконання обов'язків заступника директора підприємства Олега Недомовного до моменту закінчення перевірки та прийняття кадрових та інших рішень», — написав міністр.

Тарас Кутовий також нагадав про ще одне завдання для керівництва держкомпанії.

«Також нагадав т.в.о. директора ДП «Укрспирт» Олегу Дрожжіну, що термін виконання мого попереднього доручення з приводу розгляду та пропозицій щодо моїх рекомендаціі про скасування підвищення ціни на спирт з 1 березня спливає вже завтра. Чекаю на негайну реакцію!», — резюмував очільник Мінагропроду.

Нагадаємо, що в парламенті знаходиться схвалений урядом законопроект — №5445 від 23.11.2016 «Про демонополізацію та впровадження ринкових засад функціонування спиртової галузі». Його розробила команда аграрного міністра Тараса Кутового. Очікується, що на цій сесії його розглянуть у першому читанні.

Виконано за допомогою Disqus