DuPont Pioneer допоможе аграріям, чиї посіви не перезимували

1 березня 2017 111 0
DuPontPioneer
kurkul.comDuPontPioneer

У разі необхідності пересіву площ під озимими культурами, клієнти компанії DuPont Pioneer Україна можуть отримати високоврожайний ранньостиглий гібрид як додатковий бонус до програми «Піонер Плюс».

«За останніми оцінками експертів близько 15-20% посівів озимих культур в цьому році загинуло, тому фермерам необхідно буде чимось займати площі. Пересів часто проводиться в неоптимально пізні терміни, тому краще для нього вибирати гібриди з не дуже тривалим терміном дозрівання (більш раннім ФАО)», — розповідає Сергій Резніченко, Керівник відділу маркетингу компанії DuPont Pioneer Україна.

Для того щоб підтримати своїх клієнтів, з 20 лютого учасникам програми «Піонер Плюс» компанія пропонує можливість гарантовано отримати 14% бонусного насіння замість 7%, заявлених на початку програми. Основною умовою є придбання за основною програмою гібридів: PR39A50, PR39H32, PR39G83, PR39W45, PR39T13, P8000, PR39D81. Збільшений бонус буде пропонуватися насінням високоврожайного ранньостиглого гібрида PR39H32 українського виробництва.

«Цією акцією ми намагаємося дати нашим клієнтам можливість засіяти поля, що постраждали, чудовою генетикою. Гібрид PR39H32 — надійний, пластичний (тобто дає хороший результат при посіві в неоптимальні терміни, в т.ч. пізні), його можна вирощувати в монокультурі (тобто генетично дуже толерантний до сажкових хвороб, і якщо через пересів у когось не вийде відповідати сівозміні по кукурудзі, то шкоди не буде). Насіння по схожості буде повністю відповідати всім високим стандартам Pioneer», — пояснює Сергій Резніченко.

Даний бонус за покупку гібридів, вказаних вище, не буде залежати від часу підписання або внесення змін до протоколу «Піонер Плюс» 2017 року. Період програми закінчується 31 березня 2017 року. Для участі в програмі необхідно зв'язатися з агрономом-консультантом в своєму регіоні (згідно з інформацією на сайті) і внести зміни до протоколу «Піонер Плюс» або підписати новий. Згідно з основними умовами програми прогнозування «Піонер Плюс», клієнти, які підписали протокол в останній момент, отримують бонус щонайбільше 5%, а в разі цієї додаткової акції — 14% незалежно від періоду.

«Компанія DuPont Pioneer працює для українських аграріїв, надаючи їм можливість отримати максимальний прибуток з кожного гектара землі. Ми намагаємося реагувати на всі труднощі, з якими стикаються наші клієнти, щоб мінімізувати їх ризики. Наші програми страхування озимого ріпаку, численні фінансові інструменти, програма «Піонер Плюс» і це оновлення до неї демонстрють нашу відданість допомагати українським аграріям в непрості для них часи», — резюмував Сергій Резніченко.

Виконано за допомогою Disqus