Дніпропетровські фермери обіцяють висипати під Мін’юст машину гною

16 березня 2017 295 0
Фермери, які вимагають вирішити питання рейдерства, налаштовані радикально
farmer.co.uaФермери, які вимагають вирішити питання рейдерства, налаштовані радикально

Представники Асоціації фермерів та приватних землевласників України (АФЗУ) цього вівторка провели антирейдерську акцію під Міністерством юстиції в Києві. Їхня основна вимога — припинити рейдерські атаки на фермерські господарства, у тому числі законним способом врегулювати справу ФГ «ДАР» на Дніпропетровщині.

Представники Мін’юсту пообіцяли пікетувальникам розглянути їхні вимоги 15 березня на засіданні Комісії з питань розгляду скарг у сфері державної реєстрації та разом із юристами АФЗУ та постраждалих господарств напрацювати матеріали для протидії рейдерським захопленням. Однак жодних результатів учасники переговорів не досягли.

«Якщо Мін’юст не задовольнить наші вимоги найближчим часом, ми висипемо під їхньою будівлею машину гною і закидаємо яйцями на додачу», — повідомив у ексклюзивному коментарі Kurkul.com голова Дніпропетровської АФЗУ Анатолій Гайворонський.

Анатлоій Гайворонський, голова Дніпропетровської АФЗУ

Дивіться за темою: спецпроект «ПОЛЮВАННЯ НА РЕЙДЕРІВ» від Kurkul.com

Фермери говорять, що не мають намірів спустити на гальмах справи рейдерських атак, які розглядає Мін’юст, оскільки прогнозують, що після закінчення весняно-польових робіт ці атаки можуть відновитися.

Катя Капустіна, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus