Kurkul.com увійшов у партнерство із сайтом послуг сільгосптехніки Agropoisk.net

31 березня 2017 106 0
Із появою сайту послуг сільгосптехніки Agropoisk.net у структурі LatifundistMedia аграрії зможуть підвищити ефективність використання с/г техніки та своєчасно виконувати польові роботи
kurkul.comІз появою сайту послуг сільгосптехніки Agropoisk.net у структурі LatifundistMedia аграрії зможуть підвищити ефективність використання с/г техніки та своєчасно виконувати польові роботи

Наприкінці 2016 року головний сайт для фермерів Kurkul.com увійшов у партнерство із сайтом послуг сільгосптехніки Agropoisk.net.

Agropoisk.net — це провідний сервіс на ринку України, який акумулює всі пропозиції сільськогосподарських послуг з пошуку техніки і надання сільгосппослуг.

«З моменту заснування сайту послуг сільгосптехніки Аgropoisk.net, він став головним майданчиком для обміну послугами між аграріями. Упевнений, що в партнерстві з Kurkul.com ми зможемо розвивати наш ресурс ще ефективніше, а також — максимально враховувати думки й потреби, як великих агрохолдингів, так і дрібних гравців ринку сільськогосподарських послуг», — зазначає засновник і керівник Agropoisk.net Євген Сапіженко.

У свою чергу, головний редактор Kurkul.com Вікторія Євтушенко відзначила, що сайт послуг сільгосптехніки є ефективним інструментом для фермерів, який допоможе знайти техніку для вчасного виконання польових робіт у фермерському господарстві.

А для тих фермерів, які встигли придбати необхідну сільгосптехніку, це гарна можливість допомогти сусіду-фермеру.

«Спілкуючись із сотнями фермерів на рік, боляче чути, коли одні не встигають зібрати врожай через нестачу комбайнів. А в інших, навпаки, комбайн простоює частину сезону, коли вони могли б заробити лишню копійчину», — додає Вікторія Євтушенко.

Генеральний директор LatifundistMedia Тетяна Приходько зазначила, що нині, з появою сайту послуг сільгосптехніки Agropoisk.net у структурі компанії, ми допоможемо вирішити аграріям ще одне важливе завдання — підвищення ефективності використання с/г техніки з одного боку, та своєчасність виконання польових робіт — з іншого.

Виконано за допомогою Disqus