Канадські фермери здають курей в оренду

4 квітня 2017 685 0
За словами господині ферми Кейт Белбек (Kate Belbeck), орендарі дуже рідко повертають курей
cbc.caЗа словами господині ферми Кейт Белбек (Kate Belbeck), орендарі дуже рідко повертають курей

На сімейній фермі Belbeck Family Farm, що неподалік Онтаріо, пропонують орендувати курей, пише CBC/Radio-Canada.

Ідея такого бізнесу з'явилася, бо багато людей не можуть однозначно дати відповідь: чи зможуть доглядати за курми, якщо заходить їх розводити? Тож для тих, хто невпевнений у свої можливостях, господарі готові дати курей в оренду.

Курчат доставлять безкоштовно в радіусі 80 км від ферми. Орендний пакет також включає в себе невеликий курник, корм і навіть книжку про те, як доглядати за птахами.

Усього дві курки можуть дати орендарям близько 12 яєць на тиждень.Ферма також здає в оренду інкубатори, якщо люди хочуть спостерігати, як з яєць з'являються курчата. Їх потім можна відправити назад.

За словами господині ферми Кейт Белбек (Kate Belbeck), орендарі дуже рідко повертають курей.

Більшість справляються і кажуть, що не треба спеціальних умінь і зусиль для цього. Повернення бувають лише у випадках, коли люди не дотримуються правил муніципалітету щодо утримання курей.

«Курі дуже схожі на будь-яких інших домашніх улюбленців. Потрібно буде годувати і поїти їх щодня, збирати яйця теж кожен день. Ну і витрачати деякий час на очищення курника, тобто доглядати як за будь-якими іншими тваринами» — розповіла господиня сімейної ферми.

Виконано за допомогою Disqus