BASF розширюватиме бізнес в українських регіонах

6 квітня 2017 376 0
Лідер світової хімічної галузі концерн BASF зробив прогнози щодо діяльності представництва в Україні
basf.uaЛідер світової хімічної галузі концерн BASF зробив прогнози щодо діяльності представництва в Україні

Концерн BASF вбачає серйозну перспективу подальшого розвитку свого бізнесу в регіонах України, ідеться в офіційному прес-релізі компанії.

За словами генерального директора BASF в Україні, керівника групи країн Східної Європи (Україна, Молдова, Грузія, Вірменія) Андреаса Ліра, минулого року бізнес концерну у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Вінницькій та Київській областях виріс у межах 15-20%.  

Причину такого зростання цих областей експерти концерну вбачають у залученні іноземних інвестицій і підприємницькому підходів до управління. Також, на їхню думку, в Україні активно розвивається середній бізнес, який інвестує ресурси у нові технології і виходить на нові експортні ринки.

«BASF бачить багато факторів для подальшого зростання України: перспективний ринок, де є незайняті ніші, підвищення рівня споживання, а також нові напрямки для експорту, які відкривають наші українські партнери. Хочу зазначити, що зі свого боку BASF докладає максимум зусиль, щоб відкрити українському бізнесу нові можливості і зміцнити двосторонні відносини між нашими країнами. За умови відновлення соціально-економічного розвитку, зокрема зростання ключових для нас галузей економіки, BASF в Україні зможе досягти такого ж рівня зростання як у 2016 р. або навіть поліпшити свої результати», — коментує Андреас Лір.

Виконано за допомогою Disqus