На виплату дотацій агаріям Мінагрополітики вже перерахувало 306 млн грн

6 квітня 2017 51 0
Після формування ДФСУ Реєстру отримувачів бюджетної дотації Держказначейство здійснить перерахування в автоматичному режимі відповідним отримувачам суми бюджетної дотації
hunedoaralibera.roПісля формування ДФСУ Реєстру отримувачів бюджетної дотації Держказначейство здійснить перерахування в автоматичному режимі відповідним отримувачам суми бюджетної дотації

Міністерство аграрної політики України перерахувало на небюджетний рахунок, відкритий в Державній казначейській службі України, 306,3 млн грн для автоматичної виплати дотацій у рамках держпідтримки сільгоспвиробників, повідомляють на офіційному сайті міністерства.

Таке перерахування відбулося відповідно до Порядку розподілу бюджетної дотації для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції у 2017 році, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.02.2017 № 83.

Як повідомлялося раніше, до виплати у квітні 2017 року було акумульовано 217,3 млн гривень. Окрім того, за рахунок наповнення спеціального фонду, було перераховано додаткових 88,9 тис. грн для виплати бюджетної дотації аграріям для розвитку сільськогосподарських товаровиробників та стимулювання виробництва сільськогосподарської продукції.

Після формування Державною фіскальною службою Реєстру отримувачів бюджетної дотації Держказначейство здійснить перерахування в автоматичному режимі відповідним отримувачам суми бюджетної дотації.

Нагадаємо, що здійснення виплати таких дотацій за лютий місяць 2017 року відбувається за окремими умовами у зв’язку з термінами набуття чинності відповідних нормативно-правових актів. Здійснення державної підтримки з березня місяця здійснюється у звичайному режимі.

Виконано за допомогою Disqus