Nestle підтримує Мінагрополітики щодо відкриття ринку землі в Україні

13 квітня 2017 152 0
Nestle підтримує уряд України та Міністерство аграрної політики та продовольства України в питанні відкриття ринку землі
pymnts.comNestle підтримує уряд України та Міністерство аграрної політики та продовольства України в питанні відкриття ринку землі

Найбільший у світі виробник харчових продуктів Nestle підтримує уряд України та Міністерство аграрної політики та продовольства України в питанні відкриття ринку землі.

Про це заявив директор з управління персоналом та зв'язків з громадськістю компанії Nestle Юрій Демкович під час прес-брифінгу в Києві.

«Компанія Nestle не вирощує сільгосппродукцію, а купує її у фермерів. Але тим не менш, ми спілкуємося з профільним міністерством на тему зняття мораторію на продаж сільгоспземель. І наша компанія в питанні відкриття ринку землі підтримує позицію українського уряду і Міністерства аграрної політики і продовольства України», — заявив Юрій Демкович.

Також спікер додав, що можливість купувати землю на прозорих умовах допоможе малим і середнім виробникам виходити на зовнішні ринки.

За словами Юрія Демковича, у сучасних умовах, коли більшість в аграрному виробництві становлять великі агрохолдинги, малим підприємствам складно налагоджувати експорт.

Катерина Никончук, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus