«Лозівськими машинами» зацікавилися прибалтійські фермери

20 квітня 2017 76 0
Борона "Ліра"
lozovamachinery.comБорона "Ліра"

На виставках в Литві та Латвії, прибалтійські фермери активно цікавились та купували широкозахватну техніку «Лозівських машин». В Литві техніку компанії представляли відразу два дилери. Про це повідомляє прес-служба УПЕК.

На виставках сільгосптехніки «Kā pasėsi...2017» в Литві та «Pavasaris-2017» в Латвії «Лозівські машини» продемонстрували дискатори «Дукат», зубопружинну борону «Ліра», системний носій «Талер» та глибокорозпушувач «Франк». Виставка в Литві цього року зафіксувала зростання загальної експозиції на 30%. З всього спектру техніки найбільший інтерес викликали потужні зубопружинні борони «Ліра» в максимальній комплектації. За підсумками виставки була продана одна борона «Ліра-15» та три замовники заявили про наміри на покупку.

«На ринку Прибалтики відслідковується тенденція до заміщення дешевої техніки більш якісною, вищого класу продуктивності. Як виявилось, місцеві фермери використовують в основному техніку польського виробництва. Але у польських виробників практично відсутня техніка з шириною захвату 6 метрів та більше. Тому наші широкозахватні моделі від 15 до 21 метра викликали такий інтерес», — пояснює Марина Камєнєва, начальник відділу продаж «Лозівських машин».

Читати по темі: Обсяги продажів «Лозівських машин» на початку 2017 р. зросли на 47%

Виконано за допомогою Disqus