«Агроструктура» відкрила сервісний центр у Тернополі

21 квітня 2017 189 0
Компанія «Агроструктура» відкрила новий сервісний центр у Тернополі
kurkul.comКомпанія «Агроструктура» відкрила новий сервісний центр у Тернополі

Компанія «Агроструктура», офіційний дистриб’ютор корпорації AGCO в Житомирській та Тернопільській областях, відкрила новий сервісний центр у Тернополі. Відкриття, яке відвідали партнери та клієнти «Агроструктури» з різних регіонів України, відбулося 11 квітня 2017 р., повідомили в офіційному прес-релізі компанії.

«Агроструктура» є дистриб’ютором брендів Fendt, Capello, Horsch, Rauch, Lemken.

«Дуже дякуємо всім, хто зміг розділити з нами радість відкриття нашого другого сучасного сервісного центру в новому регіоні. Ми заснували «Агроструктуру» у 2013 р. і з того часу розрослися на два основні регіони: Житомирську і Тернопільську області. Сьогодні ми відкриваємо сервісний центр європейського рівня, який надаватиме якісне, преміальне обслуговування, що відповідає тим брендам, які ми предсталяємо», — привітав присутніх на відкритті директор «Агроструктури» Михайло Завада.

Михайло Завада розповів, що вже навесні 2017 р. «Агроструктурою» введено в експлуатацію 26 тракторів Fendt, із них 16 — у Тернопільській області. Серед клієнтів компанії «Агропродсервіс», «Бучачхлібпром», «Український аграрний холдинг» та інші. Директор «Агроструктури» також представив свою команду, яку складають 36 чоловік, та провів екскурсію чотирма сервісними постами та складським приміщенням.

«У нас у компанії всього 400 га в обробітку. У минулому році ми купили трактор Fendt 936 і задоволені його роботою. Це вже схоже на стиль господарювання німецького фермера — якісна, потужна, нова техніка в малих і середніх господарствах. Раніше ми користувалися послугами іншого дистриб’ютора, із яким було багато проблем, але тепер в нашому регіоні з’явилася «Агроструктура» і ми перейшли «під їх крило», — коментує директор ФГ «Терра-Покуття» Руслан Цибулянко.

Виконано за допомогою Disqus