Аграрії Сумщини отримають відшкодування витрат — КОНКУРС

5 травня 2017 81 0
Аграрії мають шанс повернути частину витрачених коштів
minfin.com.uaАграрії мають шанс повернути частину витрачених коштів

Конкурсна комісія з питань виконання заходів Програми розвитку агропромислового комплексу та сільських територій Сумської області на період до 2020 року, розпочинає прийом заявок на відшкодування витрат за напрямками програми розвитку АПК. Про це повідомляє прес-служба Сумської облради.

Заяви та документи, що до них додаються, приймаються від юридичних осіб незалежно від організаційно-правової форми та форми власності.

У рамках конкурсу аграрії можуть претендувати:

  • на одержання часткового відшкодування вартості закуплених ними для подальшого відтворення племінних вівцематок, баранів, ярок;

  • на одержання часткового відшкодування вартості обладнання для збору та переробки молочної продукції;

  • на одержання відшкодування витрат, пов’язаних із отриманням сертифікату на виробництво органічної продукції;

  • на одержання часткового відшкодування витрат, пов’язаних із придбанням саджанців та обладнання для проведення охолодження, заморозки ягід та їх зберігання до визначеного експортного об’єму;

  • на одержання часткового відшкодування вартості закуплених ними племінних свинок та кнурців вітчизняного походження (класу «еліта»).

Заявки на участь у конкурсі приймають за адресою Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації.

З повною інформацією щодо умов та порядку одержання фінансової підтримки можна ознайомитися у додатку 4.6 до Програми, яка розміщена на головній сторінці веб-сайту Департаменту агропромислового розвитку Сумської обласної державної адміністрації офіційного веб-порталу органів виконавчої влади Сумської області.

Виконано за допомогою Disqus