В Херсонській області у травні на торги виставлено 19 земельних ділянок

9 травня 2017 92 0
На аукціон виставлено землі загальною площею 1128 га
Kurkul.comНа аукціон виставлено землі загальною площею 1128 га

Представники Головного управління Держгеокадастру у Херсонській області визначили 19 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права на оренду яких виставляються на торги у травні. Про це повідомляє прес-служба Херсонської ОДА.

Земельні ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та фермерського господарства представлено у 6 районах області. Найбільше – 6 ділянок загальною площею 536,6 га, пропонується для оренди у Каховському районі, по 3 – у Білозерському (близько 105,4 га) та Голопристанському (близько 194 га), по 2 – у Верхньорогачицькому (понад 41 га), Нижньосірогозькому (більш ніж 139 га) та Скадовському (понад 72,8 га) та 1 – у Каланчацькому (майже 39 га) районах.

Загальна площа землі, пропонованої для оренди, складає 1128 га. Загальний стартовий розмір річної орендної плати за ці ділянки – понад 1,27 млн. грн. Стартова відсоткова ставка – 4% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.

Детальна інформація про земельні ділянки, права оренди на які виставлені на продаж, можна ознайомитися у розділі «Земельні аукціони» на офіційному веб-сайті Держгеокадастру.

Виконано за допомогою Disqus