Перший в Україні трактор Massey Ferguson MF7726 Dyna-VT знайшов власника

19 травня 2017 607 0
Перший в Україні трактор Massey Ferguson MF7726 Dyna-VT  у нового власника
kurkul.comПерший в Україні трактор Massey Ferguson MF7726 Dyna-VT у нового власника

Компанія «Цеппелін Україна» 27 квітня офіційно передала господарю ексклюзивний 280-сильний трактор Massey Ferguson MF7726, оснащений сучасною безступінчастою трансмісією Dyna-VT.

Власником цієї потужної машини став керівник СТОВ Гаврилюк (с. Велика Комишуваха Барвінківського району Харківської області) Олександр Гаврилюк.

Господарство займається вирощуванням зернових та технічних культур, зокрема: пшениці, соняшнику, рапсу, кукурудзи, гороху.

Регіональний представник компанії «Цеппелін Україна» урочисто вручив сувенірний позолочений ключ від трактора Massey Ferguson як власнику ексклюзивного MF7726 Dyna-VT.

Новий власник трактора знайшов саме ту машину для свого господарства, яка поєднує в собі потужність та економічність двигуна. Для власника було важливо, щоб трактор мав високу вантажопідйомність навіски та міг стабільно працювати на дуже низьких швидкостях без втрати потужності на ВВП. Адже господарство планує використовувати його з 6-корпусним плугом, причіпним завантажувачем вагонів зерном та причіпним мульчером за допомогою якого, можна швидко та якісно упорядкувати узбіччя доріг, забираючи зайву рослинність.

Саме трактор Massey Ferguson MF7726 Dyna-VT ідеально підходить для цих робіт і володіє вищезазначеними характеристиками. Його робоча швидкість: 0,02 – 35 км/год. Машина обладнана оригінальною та кращою на даний момент безступінчастою трансмісією Dyna-VT, яка дозволяє максимально передати потужність і забезпечує високий ККД при передачі крутного моменту на колеса. Завдяки трансмісії Dyna-VT постійно підтримується задана швидкість при мінімальній витраті палива.

Трактори Massey Ferguson серії 7700 обладнані високопродуктивною гідравлічною системою з триточковою навіскою вантажопідйомністю до 9300 кг, що дозволяє експлуатувати трактор при виконанні важких робіт. Секції гідророзподільників оснащені декомпресійною системою, що значно полегшує підключення і відключення обладнання.

Олександр Гаврилюк обрав для придбання трактора саме компанію «Цеппелін Україна» через її багаторічний досвід та надійність.

Модельний ряд колісних тракторів Massey Ferguson в компанії «Цеппелін Україна» включає в себе більше десятка моделей, що дає можливість підібрати для кожного господарства машину необхідної потужності. На сьогодні компанія пропонує трактори Massey Ferguson потужністю від 40 до 370 к.с., які ефективно справляються з будь-якими поставленими завданнями: передпосівна підготовка ґрунту, внесення добрив та транспортні роботи під час збирання врожаю.

Компанія «Цеппелін Україна» постійно поповнює модельні ряди новинками агроринку, адже переконана, що справжні поціновувачі надійної, потужної та продуктивної техніки гідно оцінять їх.

Виконано за допомогою Disqus