На Миколаївщині фермер звинувачує місцеву поліцію в рейдерстві

28 травня 2017 627 0
Юрій Ханагян, керівник сільськогосподарського підприємства «Каро»
news.pnЮрій Ханагян, керівник сільськогосподарського підприємства «Каро»

Директор сільськогосподарського підприємства «Каро» Юрій Ханагян із Миколаївської області заявляє про спроби утиску з боку окремих посадових осіб місцевого відділення поліції і ряду місцевих чиновників та має намір скаржитися в прокуратуру, пише сайт News.Pn.

«Останнім часом моє приватне підприємство постійно відчуває систематичний утиск і упереджене ставлення з боку правоохоронних органів, особливо з боку заступника начальника Врадіївської поліції», — заявив Юрій Ханагян.

За словами фермера, його господарство з 2000 р. орендує землі і вчасно проводить розрахунок з орендодавцями, на підставі раніше укладених договорів.

«Але на сьогодні моєму підприємству перешкоджає обробляти землі начальник Врадіївської поліції, який оточив трактор своїми людьми і планує його забрати в відділенні поліції. І це все відбувається за відома глави Врадіївського районної адміністрації Василя Жосана, котрий за три дні до цього разом із начальником податкової та юристом районної адміністрації, їздив по селах, де моя фірма орендує землі, і агітував людей розірвати договори оренди з моїм підприємством », — розповідає Юрій Ханагян.

За словами аграрія, така поведінка співробітників поліції змушує фермерів Врадіївського району, і не тільки фермерів, приєднатися до акцій протесту в Арбузинці на Миколаївщині.

«В Арбузинці зараз проходять акції протесту проти свавілля і незаконних дій правоохоронних органів і місцевої влади, тому що у фермерів вже не вистачає сил терпіти це свавілля. Наприклад, я маю інформацію, що в недалекому майбутньому, готуються чергові перевірки моєї фірми «Каро» і це не дивлячись на те, що обшуки і перевірки, як в офісі фірми, так і в моєму приватному будинку вже проводилися неодноразово. Упевнений, що ми доведемо свою правоту у законний спосіб, так як упередженість до фірми «Каро» з боку поліції сьогодні вже переходить будь-які межі закону », — підсумував Юрій Ханагян, заявивши, що вже підготував відповідні заяви в прокуратуру Миколаївської області та скаргу на ім'я генерального прокурора України.

Виконано за допомогою Disqus