На АГРО-2017 будуть представлені новинки від «Лозівських машин»

29 травня 2017 114 0
Самоскидний причіп «Лозівських машин»
Traktorist.uaСамоскидний причіп «Лозівських машин»

Український виробник «Лозівські машини» розширює спектр техніки «англійською лінійкою» та презентує на виставці «АГРО-2017» три новинки. Серед них — нові борони та трейлери, пише Traktorist.ua.

На виставці «АГРО-2017» компанія «Лозівські машини» презентує нову важку борону «Дукат GOLD» із захватом 8 м та дисковий лущильник «Дукат-6» з захватом 6 метрів в комплектації з пружинними та шлейфовими боронами. «Дукат-6» оснащується підшипниковими вузлами Harp Agro Unit, що не потребують обслуговування, та здатний працювати на швидкості до 20 км/год без забивання.

Також на виставці відбудеться перший показ новинки — двовісного самоскидного причепа-трейлера «Albion-26» об’ємом 26,1 куб. м, що агрегатується з тракторами від 150 к.с.

Причіп призначений для перевезення силосу, коренеплодів та подібних вантажів і є спільною розробкою з найбільшим британським виробником трейлерів — Larrington Trailers. Нині «Лозівські машини» здійснили повну підготовку до випуску новинки та запускають причепи у виробництво.

На стенді компанії також буде показаний модернізований посівний комплекс no-till/mini-till «Златник», що може працювати із зерном будь-якого розміру, від маку до квасолі. А також глибокорозпушувачі «Гульден» і «Франк», здатні обробляти ґрунт на глибину до 45 см.

Нагадаємо, що виставка «АГРО-2017» буде проходити у Києві з 7 по 10 липня.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою