ЕРА схвалило гербіцид Harness MAX від Monsanto

30 травня 2017 87 0
Гербіцид Harness MAX від Monsanto отримав схвалення від ЕРА
kurkul.comГербіцид Harness MAX від Monsanto отримав схвалення від ЕРА

Управління з охорони навколишнього середовища США (Environmental Protection Agency, ЕРА) офіційно схвалило новий препарат Harness MAX, розроблений компанією Monsanto, пише Superagronom.com.

Гербіцид Harness MAX є першим HPPD-гербіцидом ((інгібітор рослинного ферменту HPPD, або пі- гідроксіфенілпіруватдегідрогенази, що бере участь у синтезі каротиноїдів) у світовому портфелі виробника. Він уже пройшов польові випробування у посівах кукурудзи.

Державна реєстрація засобу у США, а пізніше і для світового ринку, буде завершена найближчим часом.Препарат має дві діючі речовини — мезотріон та ацетохлор у поєднанні з антидотом. Він призначений для досходового та післясходового контролю бур’янів у посівах кукурудзи.

«Оскільки бур’яни стає все важче ефективно контролювати, компанія Monsanto продовжує впроваджувати ефективні продукти, які забезпечують сільгоспвиробникам зручні рішення для покращення боротьби з засміченістю посівів. Новий Harness MAX дасть змогу виробникам якісно захищати посіви кукурудзи у цьому сезоні з ефективним контролем падалиці та післясмходовим контролем основних шкодо чинних бур’янів, таких як щириці, у тому числі й щириця Палмера, лобода, березка польова та деякі інші», — йдеться у повідомленні компанії.

Гербіцид Harness MAX має розширене вікно застосування, яке включає передпосівний, досходовий, післясходовий (до досягнення культурою 11 дюймів) обробітки. Цей продукт продемонстрував високу ефективність у боротьбі з щирицею Палмера при використанні у бакових сумішах з Раундапом, також виробник заявляє про повну безпечність препарату для культури.

Придбайте сульфат амонію за вигідною ціною

Виконано за допомогою Disqus