Вбито екс-директора «Укрспирту» Віктора Панкова

30 травня 2017 217 0
Віктор Панков, екс-директор ДП «Укрспирт»
Agropolit.comВіктор Панков, екс-директор ДП «Укрспирт»

У Києві у вівторок, 30 травня було вбито людину вистрілом в спину. Подія трапилася у Дарницькому районі Києва. Вбитим виявився колишній директор «Укрспирту» Віктор Панков, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«О 8:16 до чергової частини надійшло повідомлення від перехожого, який розповів: на вул. Михайла Гришка невідомий із автомобіля «Ауді» зробив кілька пострілів у чоловіка і поїхав у напрямку проспекту Петра Григоренка. Попередньо встановлено, що потерпілий отримав смерте вогнепальне поранення у спину», ― повідомляє прес-служба Національної поліції в Києві.

Стрілявший, зник з місця події на червоному «Ауді». В столиці введений план «Перехоплення».

Через деякий час у поліції додали, що встановлено особу потерпілого. Це киянин, 1968 року народження, проте імені не повідомили.

«При огляді тіла судмедексперт виявив чотири поранення. З місця події експерти вилучили гільзу калібру 9 мм. Правоохоронці опитують свідків та очевидців», ― повідомляють в поліції.

Джерело в правоохоронних органах повідомило «Інтерфакс-Україна», що вбитий ― екс-директор ДП «Укрспирт» Віктор Панков (2014р.), теперішній радник діючого директора держпідприємства.

Придбайте сульфат амонію за вигідною ціною

Виконано за допомогою Disqus