Renault представив оновлену серію тягачів для с/г галузі

6 червня 2017 109 0
Тягач з напівпричепом Renault C
Kurkul.comТягач з напівпричепом Renault C

Компанія Renault презентувала в Україні оновлену серію тягачів для сільського господарства. Про це повідомив керівник відділу продажів Renault Trucks Михайло Лапшин в інтерв’ю Latifundist.com.

«В 2013-му році оновився модельний ряд Renault. Він включає Renault серії T — магістральні перевезення, Renault серії С — будівництво, Renault серії D — дистрибуція, Renault серії К — важке будівництво, аналог серії самоскидів Kerax», — зазначив Михайло Лапшин.

За його словами, компанія дійшли висновку, що аграріям потрібен новий продукт — Renault серії С.

«На ринку вантажоперевезень є дві основні машини — тягач з напівпричепом і паровозна схема, тобто шасі і причіп. Сьогодні ми робимо акцент на тягач з напівпричепом. Схема «шасі+причеп» активно використовується. І ми також можемо надати машину в варіанті «шасі». Але обмеження на вагу автопоїзда впливають на популярність схеми. Чим більша кубатура, тим більше навантаження на вісь і більше шансів перевищити максимальне навантаження на вісь», — розповів Михайло Лапшин.

Він додав, що це одна з основних причин, чому аграрії стали відмовлятись від «КАМАЗів» і «МАЗів» на користь європейських машин.

«Renault робить тягач легким, аграрії замовляють ще і полегшені причепи. Відповідно, за обмеження в 40 тонн клієнт зможе перевозити більший вантаж», — підсумував Михайло Лапшин.

Виконано за допомогою Disqus