Перші 300 матів EvaLine відправилися в «Оболонь Агро»

6 червня 2017 113 0
Мати EvaLine
Kurkul.comМати EvaLine

ТОВ «Оболонь Агро» стало першим клієнтом компанії EvaLine. Наразі господарство придбало понад 300 матів українського виробництва. Про це в ексклюзивному коментарі Kurkul.com повідомив менеджер з розвитку компанії EvaLine Олександр Кучеренко.

Спочатку компанія випробувала у себе в корівниках десять матів, а потім зробила перше замовлення на 50 шт. Згодом керівництво «Оболонь Агро» вирішило придбати ще 250 матів. На сьогодні кількість матів, придбаних «Оболонь Агро», перевищує 300 шт.

Директор з продажів компанії EvaLine Сергій Триконенко розповів, що з цим підприємством компанія співпрацює вже чотири місяці. Одним з вирішальних критеріїв вибору продукції саме EvaLine для керівника «Оболонь Агро» стало те, що мати EvaLine дозволяють уникнути тваринам хвороб та травм.

«Минулого року багато травмованих тварин (з переломами ніг тощо) відправили на забій. До того ж, стоячи на бетонній підлозі, корови перебувають у депресивному стані, у них тремтять ноги. На наших матах тварини лягають, спокійно ходять. Ризик захворювання маститом зводиться до мінімуму, адже корова лежить на маті, який має властивості термоса, тому гріє себе власним тілом. Це найбільший плюс. До того ж мат м’який. Як би не здавалося, що він твердий, якої щільності ми б його не робили, він м'який. При своїх 450-500 кг корова стає на мат і ми бачимо, як він акуратно прогинається під нею, а коли вона прибирає копито — мат знову випрямляється. Це ефект пам’яті в матах. Окрім цього, наші мати не гниють і не поглинають вологу», — розповів Сергій Триконенко.

Для керівника ТОВ «Оболонь Агро» важливими критеріями вибору матів була економія, здоров’я тварин та цінова політика.

«Цінова політика була знаковим фактором, адже наш найближчий конкурент продає мати по €80, а наш коштує €60. Якщо на одному маті різниця не така відчутна, то якщо ви вирішите застелити все приміщення на 200 корів, економія буде відчутною. Але наша продукція дешевша не тому, що ми гірші. Просто ми не платимо за розмитнення, на відміну від імпортних аналогів, не проходимо очистку товару. Цей механізм ми пройшли, але не повторюємо його з кожною партією, як це доводиться робити з імпортованим товаром. Ми торгуємо з перших рук, наша продукція виготовлена в Україні. Директор «Оболонь Агро» дуже зайнята людина. Але не промоніторивши ринок він нічого купувати не буде. Його не потрібно переконувати в чомусь, він робить висновки самостійно. Він подивився, відчув, яка наша продукція на дотик і йому сподобалось. До того ж керівник «Оболонь-Агро» щирий патріот і наша продукція для нього була в пріоритеті ще й через те, що вона виготовлена в Україні», — додає Сергій Триконенко.

Наразі ще 200 матів закупило КСП «Агрофірма «Лосинівська» та тестується 10 шт. у ТОВ «Агрофірма ім. Довженка» та молочному господарстві «Промінь» Миколаївської області, 6 шт. у ТОВ «Чернігівська індустріальна молочна компанія», а також у ДП ДГ «Шевченківське» та ГК «Зелена долина».

Вікторія Сумченко, Kurkul.com

Виконано за допомогою Disqus