Важка борона «Дукат Gold» від Лозівських машин пройшла тестування на полях

6 червня 2017 89 0
Важка дискова борона «Дукат Gold»
traktorist.uaВажка дискова борона «Дукат Gold»

Український виробник сільгосптехніки «Лозівські машини» завершив весняну серію випробувань важкої дискової борони «Дукат Gold».

Тестування проводилось на полях ТОВ «Красноградське джерело» в Харківській області, пише Traktorist.ua.

Важка дискова борона «Дукат Gold» виконувала боронування пожнивних залишків кукурудзи на глибину 12 см.

Інтенсивне перемішування ґрунту досягається за рахунок дисків діаметром 726 мм, що витримують навантаження в 260 кг. Х-подібна схема розташування дисків виключає бокове зміщення агрегату при роботі на великій глибині. В «Дукат Gold» застосовуються необслуговувані підшипникові вузли HARP Agro Unit, що забезпечують ефективну роботу сільгосптехніки в запиленому середовищі.

«Дукат Gold» якісно виконала боронування 200 га кукурудзи. З захватом в 8 метрів та при роботі на глибину 12 см витрата палива була всього 8,8 л/га», — коментує заступник директора ТОВ «Красноградське джерело» Юрій Батов.

Нагадаємо, важка борона «Дукат Gold» в листопаді минулого року випробовувалась в Чернігівській області та показала хороші результати на щільних ґрунтах з великим вмістом піску.

Презентація нового агрегату відбудеться 7-10 червня на Міжнародній агропромисловій виставці АГРО-2017 в Києві. Борона «Дукат Gold» доступна в продажу починаючи з червня цього року.

Виконано за допомогою Disqus